Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
15. októbra 2023 o 8:20
Čas čítania 0:41

STREĽBA V NOVÝCH ZÁMKOCH: 33-ročný strelec postrelil muža pred očami vlastného syna

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Incident sa odohral v sobotu podvečer na ulici Nábrežná v Nových Zámkoch.

Na sídlisku v Nových Zámkoch postrelil 33-ročný muž 48-ročného muža. Streľbe, ktorá sa odohrala podvečer na ulici Nábrežná, údajne predchádzala hádka v krčme. O incidente informovali TV Noviny.

Svedkom streľby bolo aj 8-ročné dieťa, ktoré mal strelec so sebou v krčme. Otec vraj vystrelil šesť rán z plynovej pištole upravenej na broky.

Mladší z mužov, ktorý bol v pohostinstve so svojím synom, vytiahol pri hádke nožík, informuje TASR. Poškodený mu ho vyrazil z ruky, následne mladší z dvojice odišiel so slovami, že sa ešte uvidia.

Zakrátko sa vrátil so vzduchovou pištoľou a na Petra H. začal opakovane strieľať. Podľa lekárskej správy Fakultnej nemocnice v Nových Zámkoch mu spôsobil otvorené rany čela, tváre, krku i chrbta, z ktorých sa bude liečiť zhruba týždeň.

Strelca krátko po čine zadržali v neďalekom činžiaku. Policajtom sa vzdal. Aktuálne s ním vykonávajú procesné úkony. Vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva. V zmysle Trestného zákona hrozí za trestný čin ublíženia na zdraví trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia