Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent TASR
20. októbra 2023 o 18:50
Čas čítania 0:45

Talianska premiérka oznámila rozchod s dlhoročným partnerom. Unikli nahrávky, v ktorých má oplzlé reči

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Vzťah premiérky Meloniovej a Giambruna trval takmer 10 rokov.

Talianska premiérka Giorgia Meloniová v piatok oznámila, že sa rozchádza so svojím dlhoročným partnerom a otcom ich sedemročnej dcéry.


Meloniová na sociálnych sieťach uviedla, že jej vzťah s talianskym novinárom Andreom Giambrunom, ktorý trval takmer desať rokov, sa skončil a ich cesty sa „na nejaký čas“ rozišli.

„Ďakujem mu za nádherné roky, ktoré sme spolu strávili, za ťažkosti, ktorými sme si prešli, a za to, že mi dal to najdôležitejšie v mojom živote – našu dcéru Ginevru,“ dodala.

Nahrali ho, keď rozprával oplzlé poznámky

Oznámenie o odlúčení prišlo dva dni po tom, ako sa objavili audio nahrávky, v ktorých Giambruno zdanlivo robí oplzlé poznámky na adresu svojich kolegýň.

Giambruno je moderátorom spravodajskej relácie vysielanej spoločnosťou Mediaset, ktorá je súčasťou mediálnej skupiny MFE vlastnenej dedičmi zosnulého expremiéra Silvia Berlusconiho.

Strana Forza Italia (FI, Taliansko Vpred), ktorú založil, je od októbra 2022 súčasťou vládnej koalície. Televízneho moderátora už v minulosti kritizovali za kontroverzné vyjadrenia. Migráciu prirovnal k pohybu dobytka a povedal aj to, že mladé ženy sa môžu vyhnúť znásilneniu tým, že sa neopijú.

Meloniová a Giambruno sa zoznámili v roku 2015 na natáčaní televízneho programu. Giambruno bol autorom programu a Meloniová hostkou.

Domov
Zdieľať
Diskusia