Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Eduard Starkbauer
22. októbra 2023, 11:58
Čas čítania 0:31

Aktuálne: Jana Bittó Cigániková podala žalobu na Igora Matoviča. Tvrdil, že je lobistka Penty

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Predseda OĽaNO zo spolupráce s Pentou obviňoval aj Richarda Sulíka.

Znovuzvolená poslankyňa za SaS Jana Bittó Cigániková v štúdiu TA3 povedala, že zažalovala Igora Matoviča pre jeho tvrdenia, že je lobistka Penty. „Nemôže jeden človek chodiť a kydať niekomu na hlavu bez akýchkoľvek dôkazov,“ povedala na margo Matovičových opakovaných výrokov poslankyňa SaS.

Lobovanie za záujmy finančnej skupiny Penta vyčítal Matovič svojim bývalým koaličným partnerom intenzívne pred nedávnymi voľbami. Necelý týždeň pred voľbami obvinil aj predsedu SaS Richarda Sulíka, že si roku 2020 písal esemesky s Jaroslavom Haščákom.

Igor Matovič tvrdí, že od zverejnenia údajnej komunikácie medzi Sulíkom a Haščákom sa v médiách patriacich pod Haščákovo vydavateľstvo často objavovali články v prospech SaS a Jany Bittó Cigánikovej.

Poslankyňa v diskusii súkromnej televízie povedala aj to, že podľa vzoru predsedu SaS Richarda Sulíka aj ona sama zváži, či bude kandidovať v najbližších voľbách do europarlamentu.

Jana Bittó Cigániková
Jana Bittó Cigániková. Zdroj: Jana Bittó Cigániková
Domov
Zdieľať
Diskusia