Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
25. októbra 2023, 10:42
Čas čítania 0:29

Nové detaily o streľbe v bratislavskom Ružinove. Muž zo zbrane vystrelil pred ženou, následne si vyhodil lano z okna bytu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vystrelil a následne sa polícii snažil uniknúť cez okno po lane.

Polícia zverejnila nové informácie o prípade strelca z Albrechtovej ulice v Bratislave, ktorý na sídlisku strieľal v utorok popoludní. Muža, ktorý sa krátko po streľbe snažil polícii uniknúť cez okno, už obvinili zo zločinu útoku na verejného činiteľa, informuje polícia na Facebooku. 

Obvinený 55-ročný muž v utorok vystrelil z krátkej expanznej strelnej zbrane a policajtom sa snažil uniknúť po lane cez okno. Urobil tak po tom, čo poškodená žena zaklopala na dvere jeho bytu. „Poškodená po streľbe utiekla na prízemie bytového domu. Následne boli na miesto privolané policajné hliadky, ktoré sa pokúšali dostať do bytu muža so zbraňou,“ priblížila polícia. 

Policajti muža spacifikovali a eskortovali na policajné oddelenie. „Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol umiestnený na psychiatrické oddelenie v jednej z bratislavských nemocníc,“ konkretizovali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia