Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
25. októbra 2023 o 19:30
Čas čítania 0:27

FOTO: Opitý Bratislavčan zapadol autom medzi koľaje. Policajti neveriacky krútili hlavami, nafúkal viac ako 2 promile

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia už opitého vodiča obvinila.

Polícia obvinila 60-ročného vodiča, ktorý v utorok 24. októbra pod vplyvom alkoholu zišiel s autom v Bratislave do koľajiska. Po nehode nafúkal 2,25 promile. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Muž prechádzal cez železničné priecestie so svetelnou a zvukovou signalizáciou bez závor. Pri prechádzaní zišiel do koľajiska medzi prvú a druhú koľaj, kde zapadol. Dopravu na Vrakunskej ceste tak museli na potrebný čas usmerňovať policajti, obmedzená bola aj železničná premávka.

„Muž bol obmedzený na osobnej slobode a po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia. Poverený policajt oddelenia železničnej polície v tejto súvislosti vzniesol obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 60-ročnému Ľubošovi Š. z Bratislavy,“ spresnil Szeiff.

Domov
Zdieľať
Diskusia