Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
26. októbra 2023, 16:49
Čas čítania 0:29

Superlacný Action otvára ďalšiu predajňu na Slovensku. Obchod je podľa vedenia populárny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nová trnavská predajňa poskytne 25 pracovných miest na plné aj čiastočné úväzky.

Lacný obchodný reťazec Action otvára v Trnave druhú predajňu. V rámci slovenského trhu ide o trinástu predajňu. Nová prevádzka bude mať oficiálne otvorenie 28. októbra. 

„Prvý trnavský obchod sa teší popularite, preto máme z našej ďalšej predajne v tomto meste veľkú radosť. Obchodné centrum Max má skvelú polohu v blízkosti historického centra mesta, ale aj autobusovej a vlakovej stanice. Som rád, že môžeme túto osvedčenú nákupnú lokalitu rozšíriť o unikátny koncept predajní Action,“ povedal Sławomir Nitek, regionálny riaditeľ reťazca Action pre Poľsko, Českú republiku, Slovensko a Rakúsko.

Nová trnavská predajňa ponúkne 6 000 kvalitných výrobkov zo 14 produktových kategórií za najnižšie ceny a poskytne 25 pracovných miest na plné aj čiastočné úväzky. Sieť predajní môžeš nájsť napríklad v Bratislave, Kežmarku, Michalovciach či vo Zvolene.

Action
Zdroj: 3i Group
Domov
Zdieľať
Diskusia