Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ondřej Jarůšek
29. októbra 2023, 11:32
Čas čítania 0:52

VIDEO: ​Tyson Fury padol po dele od MMA hviezdy na zem. „Toto nebolo v scenári, má poriadnu ranu,“ povedal po výhre na body

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
VIDEO: ​Tyson Fury padol po dele od MMA hviezdy na zem. „Toto nebolo v scenári, má poriadnu ranu,“ povedal po výhre na body
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V noci zo soboty na nedeľu sa v ringu stretli Tyson Fury a Francis Ngannou. Bodoví rozhodcovia za víťaza označili Brita, hviezda MMA s tým však nesúhlasila.

Niekto si mohol myslieť, že to pre Furyho bude len tréning, fanúšikovia britského šampióna WBC však počas boja ostali prekvapení. Bývalý šampión UFC Francis Ngannou totiž v treťom kole poslal tvrdým úderom Furyho k zemi. Brit sa však dokázal postaviť znova na nohy a nakoniec vyhral 2 : 1 na body (jeden z bodových rozhodcov pripísal výhru Ngannouovi).

Ngannou s výsledkom nebol vôbec spokojný. „Ak by bol (Fury) úprimný, tak by uznal, že som vyhral. Ja som zvíťazil, nie je o tom pochýb. Vedel som, že keď to bude na body, tak nevyhrám. Nie preto, že by som bol horší, ale preto, že som tu nováčik,“ cituje MMA Junkie zápasníkove slová. Pre MMA zápasníka išlo o debut v profesionálnom boxe.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený MMA Junkie (@mmajunkie)

Fury po zápase uznal kvality súpera a zdôraznil, že knockdown rozhodne nebol nijako nahraný. „Toto rozhodne nebolo v scenári. Francis je ohromný bojovník. Je to trochu zvláštny človek, ale má poriadnu ranu. Veľmi ho rešpektujem. Bol to pre mňa jeden z najťažších zápasov za posledných desať rokov,“ vyhlásil podľa servera MMA Fighting Fury.

17. apríla 2024, 15:00 Čas čítania 1:21 Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56

Tyson Fury je v boxerskej kariére doposiaľ neporazený. Má na konte 34 výhier, 24 knokautov a jednu remízu. Francis Ngannou je bývalým šampiónom ťažkej váhy UFC, z organizácie však nakoniec odišiel a tento rok podpísal zmluvu s organizáciou PFL.

Domov
Zdieľať
Diskusia