Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tímea Krauszová
29. októbra 2023, 17:30
Čas čítania 0:33

Muž zo žartu na letisku povedal, že má v taške granáty. Nestretol sa s pochopením, taký záver nečakal

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Pokusom o žart si zavaril.

57-ročný muž mal odletieť z Gdanska do nórskeho mesta Stavanger. Pri kontrole batožiny zažartoval, vraj mu majú dôkladne pozrieť tašku, lebo v nej má granáty. Ako informujú Polstat News, vtip sa nestretol s pochopením. Na miesto okamžite privolali policajnú hliadku, ktorá ho preverila.

Skontrolovali muža a aj jeho batožinu, keďže šlo o potenciálne ohrozenie pasažierov. Hoci v taškách naozaj granáty nenašli, situácia sa týmto neskončila.

Dostal pokutu a kapitán letu mu zakázal vstup na palubu, a to napriek tomu, že sa previnilý muž ospravedlnil letiskovému personálu aj polícii.

Poľské médiá dodávajú, že nejde o prvý podobný vtip, práve naopak. Gdanské hliadky tento rok zasahovali už pri 51. nahlásení potenciálnych výbušnín v batožine. Napríklad v septembri muž žartoval o bombe na varšavskom letisku a v júni staršia žena tvrdila, že má v taške granát. Ani jeden z nich sa nedostal do svojej destinácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia