Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR Aneta Gospičová
3. novembra 2023, 12:25
Čas čítania 0:35

Black Friday sa blíži na Slovensko. Čaká ťa doprava zdarma a ďalšie akcie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Internetový obchodný dom Datart predstavil prehľad produktov, ktoré boli minulý rok najpredávanejšie.

Akcia Black Friday koncom novembra už tradične otvára vianočnú nákupnú sezónu. Toto obdobie je medzi Slovákmi veľmi obľúbeným časom, ktorý radi využívajú na nákup vianočných darčekov za skvelé ceny.

Internetový obchodný dom Datart predstavil prehľad produktov, ktoré aktuálne nakúpiš s najväčšími zľavami. V minulom roku sa medzi najpredávanejšími spotrebičmi objavili automatické kávovary, robotické vysávače, kuchynské roboty, smartfóny či sonické zubné kefky. 

V dátume od 1. novembra – 14. novembra ponúka internetový predajca zadarmo dopravu na všetok tovar. Vybrať si môžeš z malých aj veľkých spotrebičov, spotrebičov slúžiacich na starostlivosť o telo, pomocníkov do kuchyne, telefónov, notebookov alebo herných konzol. Doprava zadarmo sa vzťahuje aj na dopravu tovaru prostredníctvom Packety a Z-Boxov po celom Slovensku. 

„Oplatí sa sledovať našu ponuku počas celého mesiaca november, pretože okrem zliav na produkty máme pre našich zákazníkov pripravené aj ďalšie zaujímavé benefity. Prvým z nich je doprava zadarmo,“ dodáva marketingová riaditeľka Datartu Sabina Boudová.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia