Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
10. novembra 2023 o 8:02
Čas čítania 0:31

Priprav sa na prvý chladnejší víkend. Dorazia aj snehové vločky, ale nebude to práve ideálne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Intenzívny dážď sa vo vyšších polohách zmení na snehové vločky.

Počasie na Slovensku dnes ovplyvní studený front, ktorý na celé územie prinesie dážď. Na západe krajiny sa už od rána vyskytujú prvé zrážky, ktoré môžu v priebehu dňa očakávať aj obyvatelia stredného a východného Slovenska. Vo vyšších územiach sa dážď zmení na sneženie, informuje portál iMeteo.

Počas dňa bude hranica sneženia až nad 1 500 m n. m. V priebehu dňa sa vplyvom studenej vzduchovej hmoty zníži na 900 m. Zajtra ráno môžeme očakávať, že na horách bude nasnežené.

počasie, sneh, sneženie
Zdroj: TASR/František Iván

Čaká nás prvý chladnejší víkend

Hranica sneženia sa cez víkend opäť posunie nižšie. Teploty na celom území neprekročia 10 °C. Sever Slovenska bude chladnejší a v mnohých oblastiach teploty nestúpnu nad 5 °C. Ochladenie prinesie to, že snehové vločky môžeme očakávať aj na nižšie položených územiach. Hranica sneženia bude už od 700 m n. m.

Domov
Zdieľať
Diskusia