Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
13. novembra 2023, 10:01
Čas čítania 0:34

Bizarná príhoda z MHD v Bratislave. Šofér ženu donútil použiť vlastné oblečenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Facebookovú diskusiu o vykladaní nôh na prázdne sedadlá rozprúdili nahnevaní Bratislavčania. So zážitkom sa podelil aj vodič jednej z bratislavských autobusových liniek.

Vodič bratislavskej MHD donútil mladú ženu, aby utrela sedadlo, na ktorom mala vyložené nohy. Keďže nemala pri sebe vreckovku, musela to spraviť vlastnou mikinou. Svojím správaním sa pochválil v diskusii vo facebookovej skupine Revízori Bratislava, informuje o tom Bratislava deň

Diskusiu v skupine rozprúdili nahnevaní Bratislavčania, ktorí začali zdieľať negatívne zážitky s vykladaním topánok na prázdne sedadlá. K téme prispel aj vodič autobusovej linky č. 96.

Uviedol, že na kamere uvidel, ako si mladá žena vyložila mokré topánky na prázdne sedadlo oproti sebe. Vodič sa podľa vlastných slov zodvihol a išiel sa jej spýtať, či si vykladá nohy na gauč v špinavých teniskách aj doma. Potom napísal, že pri sebe nemala nič na utretie špinavého sedadla, tak ju prinútil utrieť sedadlo bielou mikinou. 

V kontexte tejto situácie sme kontaktovali Dopravný podnik Bratislava a čakáme na ich vyjadrenie. Správu budeme aktualizovať na základe ich odpovede. 
Anketa:
Súhlasíš s krokom vodiča?
Áno.
Nie.
Áno.
95 %
15679 Hlasov
Nie.
5 %
845 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia