Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
14. novembra 2023 o 20:30
Čas čítania 0:35

Veľká odstávka dvoch slovenských bánk: spresnili, kedy si nevyberieš z bankomatu ani nezaplatíš kartou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nedostupné budú viaceré základné služby vrátane výberov z bankomatov a platieb kartou.

Veľkú odstávku si v najbližších hodinách naplánovali až dve slovenské banky. Nedostupné budú viaceré základné služby vrátane výberov z bankomatov a platieb kartou.

VÚB banka klientov na webovej stránke upozorňuje na niekoľkohodinové obmedzenia súvisiace s technickou údržbou. „V noci z utorka 14. 11. 2023 na stredu 15. 11. 2023 v čase od 01.00 do 6.30 h dôjde k plánovanej technickej údržbe online služieb. Za prípadné obmedzenia sa ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť,“ informovala banka. Bližšie detaily nekonkretizovala.

Na nedeľu 19. novembra si technickú údržbu naplánovala banka mBank„V čase od 2.10 do 7.45 h nebudú dostupné platby kartou na termináloch v obchodoch ani výbery z bankomatov. Pripravte si, prosím, dostatočnú hotovosť,“ upozorňuje banka svojich klientov. 

V čase od 2.00 do 9.00 h nebudú prístupné ani služby internetbankingu, mobilná aplikácia, platby kartou na internete (ak je vyžadované potvrdenie platby v mobilnej aplikácii alebo pomocou 3D Secure) a viaceré ďalšie. 

VÚB banka, bankomat
Zdroj: VÚB banka (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia