Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
20. novembra 2023 o 8:03
Čas čítania 0:34

Časť Slovenska zažije extrémne nezvyčajné počasie. Začiatok týždňa bude na týchto miestach ako druhá jar

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Chladný víkend vystriedajú v pondelok vysoké teploty.

Po chladnom víkende sa na Slovensku začiatkom týždňa opäť oteplí. Nezvyčajne vysoké teploty však môžeme očakávať len prvé dni a v strede týždňa sa musíme opäť pripraviť aj na sneženie, píše iMeteo.

V pondelok bude na Slovensku prúdiť zo západu teplý vzduch a maximálne teploty sa vyšplhajú na 7 až 14 stupňov Celzia. Na toto ročné obdobie ide o nezvyčajne teplé počasie. Na strednom a východnom Slovensku oteplenie nebude výrazné a teploty sa tam vyšplhajú na 2 až 8 stupňov Celzia. 

Na Slovensku sa opäť prudko ochladí

Oblačné a teplé počasie sa zmení v noci z utorka na stredu. V najteplejších oblastiach bude teplota atakovať maximálne 5 stupňov Celzia. Na severe krajiny meteorológovia očakávajú celodenný mráz. 

Pripraviť sa musíme na snehové prehánky, ktoré na územie Slovenska prinesie severné prúdenie. Sneh môžeme očakávať najmä na severe. Odborníci však predpovedajú, že prudké ochladenie je opäť iba dočasné. 

sneh, sneženie
Zdroj: TASR/Adriána Hudecová
Domov
Zdieľať
Diskusia