Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
21. novembra 2023 o 18:20
Čas čítania 0:30

VIDEO: Opitý muž v Bratislave spadol rovno na koľaje. Život mu v poslednej sekunde zachránila duchaprítomná vlakvedúca

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Opitému mužovi život zachránila duchaprítomná vlakvedúca.

Opitý muž sa v utorok (21.11.) ponevieral po hlavnej stanici v Bratislave. Pod vplyvom alkoholu a so sťaženou koordináciou spadol rovno na koľaje. Život mu zachránila duchaprítomná vlakvedúca, ktorá okamžite zakročila. O prípade informovali bratislavskí policajti na Facebooku.

„Na mieste prítomná vlakvedúca mužovi duchaprítomne poskytla pomoc, privolala RZP, ako aj hliadku polície. Tí po príchode mužovi poskytli prvotné ošetrenie, zistili jeho totožnosť a počkali až do príchodu rýchlej zdravotníckej pomoci,“ priblížila polícia.

Zdravotníci rýchlej zdravotníckej pomoci mužovi poskytli lekársku pomoc a previezli ho do nemocnice. Z dôvodu incidentu nebolo nutné zastaviť alebo obmedziť vlakovú dopravu.

„Nakoľko sa muž svojím konaním dopustil spáchania priestupku na úseku dráh, bude riešený zo strany policajtov oddelenia železničnej polície v Bratislave,“ zdôraznili policajti a varovali verejnosť pred požívaním omamných látok v blízkosti železničnej trate. 

Domov
Zdieľať
Diskusia