Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
26. novembra 2023 o 11:15
Čas čítania 0:27

WhatsApp zavádza poplatok za dôležitú funkciu. Zmena sa dotkne všetkých používateľov s Androidom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po piatich rokoch prichádza zmena v zálohovaní konverzácií.

Komunikačná platforma WhatsApp avizuje na oficiálnej stránke dôležitú zmenu týkajúcu sa zálohovania konverzácií a kapacity úložiska. V nasledujúcich mesiacoch začne platiť, že ak sa používateľ rozhodne zálohovať svoje WhatsApp konverzácie, ich obsah bude spadať pod limity Google Accout úložiska. Tieto zmeny sa týkajú zariadení, ktoré majú systém Android, informuje platforma. 

Google úložisko štandardne predstavuje pre každého používateľa 15 GB voľného miesta. Ak si používateľ miesto vyčerpá, nové WhatsApp chaty nebudú zálohované. Používateľ WhatsApp a Google služieb môže v tomto prípade konať dvomi spôsobmi. Buď si svoje úložisko pretriedi, a tak sa mu uvoľní priestor na zálohovanie svojich konverzácií, alebo si zakúpi viac úložného priestoru. 

Používatelia budú o zmene informovaní 30 dní pred jej zavedením do praxe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia