Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
5. decembra 2023, 8:31
Čas čítania 0:30

Najmodernejšia „benzínka“ budúcnosti plánuje na Slovensku slávnostné otvorenie. Takto bude vyzerať ekologické „tankovanie“

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Moderná nabíjacia stanica sa bude nachádzať na Landererovej ulici v Bratislave a slúžiť bude ako nabíjacia zóna výlučne pre elektromobily.

V Bratislave sa otvorí moderná nabíjacia stanica pre elektromobily, ktorá poskytne vodičom ekologické a bezemisné nabíjanie. Spoločnosť ZSE Drive umiestni novú čerpaciu stanicu na Landererovu ulicu v Bratislave, informuje o tom portál bratislavaden.sk.

City Hub Landererova je čerpacia stanica, ktorá bude k dispozícii pre desať elektromobilov s rýchlonabíjačkami a technologicko-inovačným centrom. Počas nabíjania si vodiči budú môcť oddýchnuť v špeciálnom priestore. Nabíjacie centrum bude využívať energiu z vodných elektrární.

Spoločnosť ZSE Drive tak poskytne ako prvá spoločnosť nabíjacie stanice, ktoré majú výkon 400 kW. Čerpacia stanica bude disponovať šiestimi ultrarýchlymi nabíjacími bodmi a štyrmi AC nabíjacími bodmi. Ultrarýchle nabíjačky nabijú vozidlo na približne osemdesiat percent v priebehu dvadsiatich minút. 

Slávnostné otvorenie modernej čerpacej stanice bude v druhom štvrťroku v roku 2024. Spoločnosť plánuje rozšíriť sieť aj do iných kútov Slovenska. 

zse drive
Zdroj: ZSE Drive
Domov
Zdieľať
Diskusia