Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
6. decembra 2023, 15:01
Čas čítania 0:31

VIDEO: Muž vyskočil z tretieho poschodia aj s posteľným rámom. Za všetko môže vraj jeho priateľka

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Mladú ženu už vyšetruje polícia.

Muž v nemeckých Drážďanoch musel vyskočiť z bytového domu s posteľným rámom, o ktorý ho zrejme priviazala jeho priateľka a následne vraj podpálila byt, píše portál The Sun s odkazom na nemecký Bild.

25-ročný mladý muž aj s kovovým rámom pred požiarom unikol cez okno bytu na treťom poschodí. Podľa portálu mu útek z bytu spôsobil ťažký úraz hlavy a niekoľko vážnych popálenín na tvári. To, ako vznikol požiar a prečo bol muž pripútaný k posteli, je predmetom vyšetrovania.

Polícia zatkla jeho 19-ročnú priateľku, s ktorou vychovával spoločné dieťa. Aktuálne ju vyšetruje pre podozrenie z pokusu o vraždu. Podľa miestnych sa dvojica často hádala  pre starostlivosť o dieťa.

Pre požiar museli opustiť bytový dom všetci nájomníci. Bytovka je v súčasnosti neobývateľná. Všetkých ľudí z paneláka museli premiestniť do bytov patriacich úradu sociálnej starostlivosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia