Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR Barbora Fábryová
6. decembra 2023, 17:04
Čas čítania 0:42

Mladý Slovák v Sabinove napadol 60-ročnú ženu. Mal na ňu nemravné požiadavky a chcel ju okradnúť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia vyšetruje lúpežné prepadnutie 60-ročnej Sabinovčanky.

Polícia v Prešove vyšetruje lúpežné prepadnutie 60-ročnej ženy zo Sabinova, zadržala už podozrivú osobu. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

K lúpežnému prepadnutiu ženy došlo v pondelok 4. decembra krátko pred 22.00 h na Ulici Matice Slovenskej v Sabinove. Na chodníku pred bytovkou ju na zem zvalil neznámy muž, pričom jej jednou rukou zakrýval oči a druhou ústa.

„Strhol ju na zem, zozadu jej rukou zakryl oči, druhou jej silno držal ústa, pričom jej povedal, že ak mu dá peniaze a vyhovie jeho nemravnej požiadavke, tak jej neublíži. Po výkriku neznámeho svedka udalosti páchateľ utiekol preč,“ napísala polícia na Facebook s tým, že Sabinovčanka pri útoku utrpela viaceré odreniny a modriny.

Polícia v krátkom čase po čine zadržala 22-ročného muža z okresu Sabinov, podozrivého zo spáchania tohto trestného činu. „Okresný vyšetrovateľ v Prešove v prípade začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže, s podozrivým mužom vykonáva potrebné procesné úkony. Zákon pri zločine lúpeže stanovuje pre páchateľa trestnú sadzbu odňatia slobody na tri až osem rokov,“ dodala krajská policajná hovorkyňa.

Domov
Zdieľať
Diskusia