Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
6. decembra 2023, 16:29
Čas čítania 0:36

VIDEO: Takmer 80-ročná dôchodkyňa úmyselne podpaľovala domy. V obci na strednom Slovensku spôsobila škody za 110-tisíc eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dôchodkyňa má na svedomí škodu za vyše 110-tisíc eur.

Polícia obvinila 79-ročnú seniorku z úmyselného podpálenia dvoch rodinných domov v obci  Bartošova Lehôtka (okres Žiar nad Hronom). Vyšetrovaním policajti zistili, že išlo o úmyselné založenie požiaru, a odhalili páchateľa, informovali policajti na Facebooku.

„V prípade požiaru rodinného domu policajti spolu s hasičmi evakuovali jeho obyvateľov,“ uviedli policajti. Pri požiari zhorela hospodárska budova vedľa neobývaného domu a horela aj strecha rodinného domu. Celková škoda požiaru sa vyšplhala na viac ako 110-tisíc eur.

6. decembra 2023, 14:28 Čas čítania 0:37 VIDEO: Slovensko má zaniknúť, hovorili v ruskej televízii. Snívajú o obnovení historického štátu pod ochranou Ruska VIDEO: Slovensko má zaniknúť, hovorili v ruskej televízii. Snívajú o obnovení historického štátu pod ochranou Ruska

Podpaľačkou je takmer 80-ročná dôchodkyňa 

79-ročná žena podpálila najprv hospodársku budovu a potom aj rodinný dom. Polícia zatiaľ nezverejnila, čo bolo motívom jej konania.

„Škoda, ktorá požiarom vznikla, bola vyčíslená na viac ako 110 000 eur (20 000 eur hospodárska budova, 60 000 eur rodinný dom a 31 000 eur poškodenie na rodinnom dome v susedstve v dôsledku sálavého tepla),“ upresnili policajti. 

Muži zákona zároveň informovali o obvinení dôchodkyne, a to z obzvlášť závažného zločinu všeobecného ohrozenia a prečinu poškodzovania cudzej veci. 

Domov
Zdieľať
Diskusia