Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
6. decembra 2023, 14:28
Čas čítania 0:37

VIDEO: Slovensko má zaniknúť, hovorili v ruskej televízii. Snívajú o obnovení historického štátu pod ochranou Ruska

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Územie nového štátu by malo siahať od Poľska po Stredozemné more.

Na hlavnom televíznom programe Rossija 1 vystúpil v relácii Vladimira Solovjova bývalý agent KGB Andrej Bezrukov. Ten fantazíroval o znovuzriadení Rakúsko-Uhorska, ktoré by bolo pod ochranou Ruskej federácie, informoval český portál Novinky.cz.

„Po našom víťazstve (vo vojne na Ukrajine) sa pozrieme na budúcu Európu a povieme si: Pozrime, je tu milé a zdanlivo neutrálne Rakúsko. Je tu Slovensko, ktoré povedalo, že sa cíti nepríjemne v blízkosti bojujúcej Ukrajiny a že je lepšie jej nepomáhať. Je tu Maďarsko, ktoré s Ukrajinou tiež nechce mať nič spoločné,“ povedal Bezrukov.

6. decembra 2023, 16:29 Čas čítania 0:36 VIDEO: Takmer 80-ročná dôchodkyňa úmyselne podpaľovala domy. V obci na strednom Slovensku spôsobila škody za 110-tisíc eur VIDEO: Takmer 80-ročná dôchodkyňa úmyselne podpaľovala domy. V obci na strednom Slovensku spôsobila škody za 110-tisíc eur

Slovenský premiér Robert Fico však v pondelok 5. decembra potvrdil, že Slovensko bude aj naďalej pomáhať Ukrajine humanitárne a v civilnej oblasti. 

Bezrukov spomínal aj bývalú Juhosláviu a ďalšie krajiny. „Urobme z tejto strednej Európy neutrálne územie. Urobme rakúsko-uhorské územie,“ povedal. Nové územie by malo siahať od Poľska po Stredozemné more. 

Späť
Zdieľať
Diskusia