Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
7. decembra 2023, 19:15
Čas čítania 0:44

Štrajk vo veľkej slovenskej banke začne o pár dní. Môže spôsobiť obmedzenie v niektorých pobočkách

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Banka príjme všetky opatrenia na to, aby zabezpečila nepretržitú prevádzku banky.

Vedenie UniCredit Bank prijme opatrenia, ktoré zabezpečia nepretržitú prevádzku banky bez alebo s obmedzeným dosahom na klientov. Dôvodom je avizovaný štrajk zamestnancov banky. Vo štvrtok to uviedla hovorkyňa banky Zuzana Ďuďáková s tým, že vedenie bude po skončení štrajku pokračovať v rokovaniach s odbormi.

„UniCredit Bank v súčasnosti poskytuje svojim klientom štandardné služby. Z preventívnych dôvodov avizovaného štrajku slovenských odborových zväzov od 12. decembra vedenie banky aktivuje plán kontinuity prevádzky a prijme opatrenia, ktoré zabezpečia nepretržitú prevádzku banky bez alebo s obmedzeným dosahom na klientov. Dočasné obmedzenia sa môžu dotknúť vybraných pobočiek,“ uviedla Ďuďáková.

Zamestnanci vstupujú do štrajku pre klesajúce mzdy

Hovorkyňa Konfederácie odborových zväzov SR Martina Nemethová v stredu 6. decembra informovala, že zamestnanci UniCredit Bank vstúpia od 12. decembra do ostrého štrajku pre klesajúce reálne mzdy. Dodala, že banka odmietla návrh sprostredkovateľa kolektívneho vyjednávania a vyhýba sa férovému sociálnemu dialógu.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Ani posledné rokovanie s vedením banky nič nezmenilo na jeho ponuke, ktorá je pre nás neprijateľná. Odmietame sa zmieriť s tým, že nám druhý rok po sebe klesnú reálne,“ dodala predsedníčka Základnej organizácie Odborového zväzu bánk a poisťovní v spoločnosti UniCredit Bank Jana Szászová.

unicredit banka
Zdroj: Wikipedia/Ladislav Luppa
Späť
Zdieľať
Diskusia