Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
12. decembra 2023 o 14:21
Čas čítania 0:37

VIDEO: 50-ročný Slovák tvrdil, že má vodičák už 40 rokov. Policajtom to však po prepočte nevychádzalo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodič má na krku podozrenie z trestného činu a pokutu za parkovanie.

Bratislavská mestská polícia zverejnila na Facebooku video, na ktorom zjavne opitý vodič policajtom vysvetľuje, že má 40 rokov vodičské oprávnenie, a odmieta zaplatiť pokutu za to, že zaparkoval za značkou so zákazom zastavenia. Portál noviny.sk však informoval, že mal opitý muž 50 rokov, čo znamená, že by vodičák musel získať už ako 10-ročný.

„Snaha policajtov bola márna. Muž pokutu odmietol zaplatiť možno aj vďaka vplyvu svojho kamaráta, ktorý tvrdil, že je držiteľom vodičského oprávnenia už 40 rokov a policajti v tomto prípade nemajú pravdu,“ povedala pre portál Barbora Krajčovičová, hovorkyňa Mestskej polície v Bratislave.

Vodič mestskej polícii nakoniec odmietol zaplatiť a opitý si sadol za volant. Mestská polícia preto okamžite zavolala príslušníkov z Policajného zboru. Tí potvrdili, že je vodič pod vplyvom alkoholu.

„Privolali sme príslušníkov z Policajného zboru, ktorí vodiča podrobili dychovej skúške,“ vyhlásila Krajčovičová. Vodič nafúkal až 1,67 promile. Okrem pokuty za parkovanie má na krku podozrenie z trestného činu a hrozí mu ročné väzenie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia