Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
13. decembra 2023, 11:15
Čas čítania 0:21

AKTUÁLNE: Štefan Hamran zvažuje svoju kandidatúru v prezidentských voľbách

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Bývalý policajný prezident ešte nepodal oficiálne vyjadrenie.

Bývalý policajný prezident Štefan Hamran premýšľa, že bude kandidovať za prezidenta SR. Oficiálne vyjadrenie podá koncom tohto týždňa. Podľa Denníka N si už Hamran registroval aj vlastnú webovú doménu.

Hamran nad kandidatúrou premýšľa preto, lebo niektoré témy, ktoré sú pre voľby rozhodujúce, Ivanovi Korčokovi nemusia tak sedieť.

13. decembra 2023, 9:11 Čas čítania 1:09 Kontroverzný influencer Peter „Kobra“ Kuťka ohlásil kandidatúru na prezidenta. Zbiera podpisy, toto sľubuje voličom Kontroverzný influencer Peter „Kobra“ Kuťka ohlásil kandidatúru na prezidenta. Zbiera podpisy, toto sľubuje voličom

Kandidatúru potvrdil Ivan Korčok, ktorý už vyzbieral aj podpisy. Hovorí sa aj o kandidatúre súčasného predsedu parlamentu Petra Pellegriniho, ten to však nepotvrdil. Podľa Andreja Danka by bol najlepším prezidentom súčasný premiér Robert Fico. O post prezidenta sa chce opäť uchádzať aj Štefan Harabin.

Anketa:
Koho by si chcel v prezidentskom kresle ty?
Ivan Korčok.
Peter Pellegrini.
Štefan Hamran.
Štefan Harabin.
Ani jedného z týchto kandidátov. 
Ivan Korčok.
50 %
Peter Pellegrini.
14 %
Štefan Hamran.
22 %
Štefan Harabin.
5 %
Ani jedného z týchto kandidátov. 
9 %
Domov
Zdieľať
Diskusia