Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
16. decembra 2023 o 7:45
Čas čítania 0:30

OMV chce kúpiť sieť čerpacích staníc, na ktorých NAKA robila najväčšiu policajnú akciu svojho druhu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

OMV chce kúpiť čerpacie stanice Benzinolu na Slovensku.

OMV Slovensko chce odkúpiť 27 čerpacích, ktoré v súčasnosti prevádzkuje spoločnosť BENZINOL SLOVAKIA, s. r. o., so svojimi pridruženými spoločnosťami. Protimonopolný úrad Slovenskej republiky (PMÚ) začal túto transakciu posudzovať, informuje úrad na svojom webe.

Vlastníkom firmy Benzinol Slovakia sú podľa obchodného registra cyperské spoločnosti a jej konateľom je podnikateľ Martin Čepel. Minulý rok jej tržby prekročili hranicu 100 miliónov eur. Spoločnosť sa však v roku 2022 dostala do straty.

Na čerpacích staniciach Benzinolu robila v roku 2017 raziu Národná kriminálna agentúra. Ako uvádza portál Aktuality.sk, v tom čase išlo o najväčšiu policajnú akciu svojho druhu. Na pumpách Benzinolu vtedy zasahovalo až 210 policajtov. Nikoho však po razii polícia neobvinila.

OMV Slovensko je druhá najväčšia sieť s čerpacími stanicami na Slovensku. Prevádzkuje u nás až 98 čerpacích staníc.

Benzinol, čerpacia stanica
Zdroj: Wikipedia/ŠJů
Domov
Zdieľať
Diskusia