Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Valent
16. decembra 2023, 12:27
Čas čítania 0:42

Vlak do Košíc zrazil muža. Meškanie sa predĺžilo na vyše 5 hodín

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

​Muža zrazil vlak Intercity, ktorý smeroval z Viedne do Košíc.

Na slovenských koľajniciach došlo k ďalšej tragédii. ​Vlak Intercity v piatok večer zachytil muža, ktorý sa postavil na koľajnice a otočil sa chrbtom k prichádzajúcemu vlaku. Incident sa odohral na železničnom nástupišti v obci Vítkovce v okrese Spišská Nová Ves, informuje portál noviny.sk.

Mužovi už nevedeli pomôcť

Na miesto okamžite vyrazili hasiči aj záchranári, no bolo už neskoro. Muž zrážku s vlakom neprežil. „Boli sme vyslaní k osobe, ktorá bola zakliesnená pod vlakom. Keď sme prišli na miesto, zistili sme, že osoba nie je zakliesnená pod vlakom, ale nachádza sa v prednej časti vlaku,“ informoval Ľubomír Karkula, veliteľ zásahu HaZZ SNV. 

Polícii sa vďaka pomoci miestneho obyvateľa podarilo odhaliť totožnosť obete. „43-ročný muž utrpel pri zrážke zranenia nezlučiteľné so životom. U rušňovodiča bola vykonaná dychová skúška, výsledok bol negatívny. Bližšie okolnosti polícia vyšetruje. V danej veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ uviedla Jana Mésarová, hovorkyňa KR PZ Košice.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Hovorca ZSSK Dominik Drevický informoval, že vlak dostal po jednej hodine ráno od polície súhlas na odchod do cieľovej stanice v Košiciach. „Celkové meškanie vlaku bolo cca 320 minút,“ dodal.

Ilustračné foto.
Ilustračné foto. Zdroj: TASR/KR PZ v Bratislave
Domov
Zdieľať
Diskusia