Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
17. decembra 2023, 18:37
Čas čítania 0:35

Podvodník v Banskej Štiavnici navštívil 12 podnikov a hotelov, ale nikde nezaplatil. Využil prefíkanú taktiku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

S podvodníkom majú skúsenosti v Banskej Štiavnici, Bratislave a na Donovaloch.

Mladý neznámy muž sa v Banskej Štiavnici ubytoval v niekoľkých hoteloch a podnikoch, no z každého odišiel bez zaplatenia a spôsobil škodu v hodnote 5 000 eur. Takto navštívil v meste 12 hotelov, barov a reštaurácií, informujú o tom tvnoviny.sk.

„Snažili sme sa ho kontaktovať, no tri dni nás v podstate ignoroval. Po troch dňoch nám napísal, že nemohol hovoriť, lebo bol v nemocnici,“ uviedol jeden z poškodených podnikateľov. Podvodník odišiel bez platenia a ubytoval sa vo vedľajšom hoteli, v ktorom spôsobil škodu približne 800 eur. Z miesta sa vyparil v noci a ubytoval sa opäť v neďalekom hoteli.

Podvodník mal všetko vyplácať na faktúru, ktorá bola vystavená na realitnú firmu. Tá od roku 2020 nemá žiadnu ročnú uzávierku. Pri podvodoch používal viacero občianskych preukazov. S mužom majú skúsenosti aj v Bratislave a na Donovaloch. Okrem podnikateľov oklamal aj kaderníctvo, kde si vymyslel, že si zabudol peňaženku.

BANSKA STIAVNICA
Zdroj: Flick/Emily Allen
Domov
Zdieľať
Diskusia