Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
19. decembra 2023 o 13:12
Čas čítania 0:29

Odmietla s ním piť alkohol, tak po nej hodil sekeru. Muža z Batizoviec obvinili z trestného činu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Incident sa stal v pondelok 18. decembra po polnoci.

Polícia obvinila 31-ročného muža z obce Batizovce pod Tatrami, manželka s ním odmietla piť, hodil po nej sekeru. O incidente, ktorý sa stal v pondelok 18. decembra po polnoci, informovala krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová.


Medzi partnermi došlo k hádke, pričom muž od svojej partnerky požadoval, aby s ním pila alkohol. „Vyhrážal sa jej, že ak to neurobí, tak jej ho vyleje na hlavu. Potom pustil nahlas hudbu a začal spievať do mikrofónu. Žene sa to nepáčilo, chcela, aby s tým prestal. Muža to nahnevalo a hodil po nej sekeru,“ priblížila hovorkyňa. Žena zo strachu o svoj život a zdravie utiekla preč a privolala políciu.


Poverený príslušník obvodného oddelenia Policajného zboru vo Svite Batizovčana obvinil z trestného činu nebezpečného vyhrážania.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia