Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
21. decembra 2023, 8:53
Čas čítania 0:26

Policajt v Poprade predával počas pracovného času drogy. Nesnažil sa ani poriadne skrývať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Drogy predával na parkovisku vedľa obvodného oddelenia v Poprade.

Policajného informatika z Centra podpory z Prešova v utorok (19. 12.) prichytili pri tom, ako predáva drogy počas pracovného času pod oknami obvodného oddelenia v Poprade. Na parkovisku predal mužovi „zelenú sušinu“, informujú o tom noviny.sk. Podozrenie na svojho kolegu mali policajti už dlhší čas, išlo teda o plánovanú akciu.

„Pracovníci Úradu inšpekčnej služby Ministerstva vnútra včera (19. 12.) vykonali akciu, počas ktorej bola zadržaná jedna osoba. Tá je podozrivá z drogovej trestnej činnosti. Vyšetrovateľ zatiaľ neobvinil nikoho, čiže nie je možné v tejto chvíli poskytnúť žiadne bližšie informácie, pretože prebiehajú procesné úkony,“ uvádza Andrea Dobiášová, hovorkyňa Úradu inšpekčnej služby. Policajný informatik by sa mal postaviť pred súd vo štvrtok (21. 12.).

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: pixabay/cheifyc
Domov
Zdieľať
Diskusia