Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
22. decembra 2023 o 17:17
Čas čítania 0:31

Študentovi, ktorému sa vysmieval Fico, chodia vyhrážky smrťou. Zastal sa ho aj dekan Eduard Burda

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dekan vyzval Slovákov, aby dali študentovi práva pokoj.

Študentovi práva Marekovi Janigovi, ktorému sa verejne vysmieval premiér Robert Fico, začali chodiť vyhrážky smrťou, píše denník SME.

Janiga verejne kritizoval postoje dekana Právnickej fakulty UK Eduarda Burdu. V rozhovore pre Denník N povedal, že Burdove postoje k špeciálnej prokuratúre sú podozrivé, čo pobúrilo Fica, ktorý sa doňho na Facebooku pustil. 

Odvtedy chodia študentovi práva vyhrážky smrťou. Zastal sa ho preto aj samotný Burda. „Prosím všetkých ľudí na Slovensku, ktorí cítia potrebu negatívne sa vyjadrovať k študentovi Marekovi Janigovi, aby s tým okamžite skončili,“ napísal Burda na stránke univerzity.

Fico študenta na Facebooku urazil aj pre jeho vzhľad 

„Ak má mať študent s pubertálnymi vyrážkami na nose prednosť pred dekanom právnickej fakulty a určovať, čo je pravda a čo nie, Boh ochraňuj túto krajinu!“ napísal Fico v statuse. Okrem toho študenta nazval nepodstatným.

fico
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia