Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Eva Thonhauserová
3. januára 2024, 7:28
Čas čítania 0:24

Ak máš doma túto pochúťku, rýchlo sa jej zbav. Zákazník sa v obchode Billa sťažoval na jej kvalitu, okamžite ju stiahli z predaja

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prevádzkovateľovi odborníci nariadili, aby výrobok stiahol z pultov.

Štátna veterinárna a potravinová správa urobila testy na produkte Figy sušené 200 g, ktorých krajina pôvodu je Turecko a ich minimálna trvanlivosť je do 30. augusta 2024. Testy vykonali na základe sťažnosti jedného zo zákazníkov v obchodnom dome Billa v Bytči.

4. januára 2024, 18:41 Čas čítania 0:48 Známy slovenský spracovateľ hydiny končí. Štátu dlhuje milióny a čelí podozreniu z podvodov na DPH Známy slovenský spracovateľ hydiny končí. Štátu dlhuje milióny a čelí podozreniu z podvodov na DPH

Zákazníkovi produkt nevyhovoval a vďaka jeho sťažnosti prišla Štátna veterinárna a potravinová správa na dôležité zistenie. „Vzorka bola nevhodná na ľudskú spotrebu z dôvodu senzorického nálezu – konzistencia fíg bola tmavohnedej farby – tuhá, vôňa a chuť fíg tmavohnedej farby – výrazne cudzia, kvasničná, horká a zvieravá,“ píše ŠVPS na svojom webe.

Prevádzkovateľovi odborníci nariadili, aby výrobok stiahol z pultov aj z predaja.

Ilustračné foto: Billa.
Ilustračné foto: Billa. Zdroj: FLICKR/Yusuke Kawasaki
Domov
Zdieľať
Diskusia