Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
3. januára 2024, 16:41
Čas čítania 0:27

Veľká slovenská banka plánuje kompletnú údržbu systémov. Nebudú fungovať viaceré služby

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tatra banka sa klientom za spôsobený nekomfort vopred ospravedlnila.

Tatra banka plánuje 14. januára kompletnú údržbu systémov, čo znamená, že klienti nebudú môcť využívať niektoré služby. Plánovaná odstávka bude od 0.00 do 2.00 h ráno. 

Banka uvádza, že dostupné nebudú služby elektronického bankovníctva ako Internet banking, Otvorené bankovníctvo a Business banking. Klientom nebudú fungovať mobilné aplikácie Tatra banka a Tatra banka VIAMO.

„V uvedenom čase nebudú dostupné platby na internete, služba TatraPay a overenie platieb prostredníctvom 3D secure,“ informujú na webe. Platby plastovými kartami v kamenných obchodoch a výbery kartou z bankomatu nebudú obmedzené. 

„Prípadné blokovanie kariet počas odstávky zrealizujete prostredníctvom nášho kontaktného centra DIALOG Live *1100, ktorého ostatné služby budú k dispozícii v obmedzenom režime,“ uvádzajú. Za nekomfort sa banka vopred ospravedlňuje.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Tatra banka
Domov
Zdieľať
Diskusia