Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
3. januára 2024, 18:30
Čas čítania 0:44

V bratislavskej MHD obťažuje ženy muž bez domova. Obetí sa dotýka na intímnych miestach

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mladej študentke nikto z cestujúcich nepomohol.

V bratislavskej MHD obťažuje ženy muž bez domova. Mladú študentku chytil za stehno z vnútornej strany, keď ho poprosila ustúpiť, aby mohla prejsť cez uličku autobusu, informuje o tom Nový Čas.

„Nevedela, čo sa deje, tak nezastavila a začala kričať. Myslela si, že ten človek je cudzinec, a kričala po anglicky,“ hovorí matka obete. Mladej dievčine v autobuse nikto nepomohol.

„Našťastie, keď vystúpila, nešiel za ňou. Podľa reakcií na sociálnej sieti, tento pán robí problémy už rok a je tým známy,“ dodala matka. Na sociálnej sieti sa k podobnému incidentu priznalo asi 20 obetí, ktoré mali s mužom rovnakú skúsenosť. 

Podobné incidenty treba nahlásiť

„Priestory prostriedkov MHD sú verejné, a preto v nich ojedinele môžu nastať rôzne patologické situácie, ktoré sa dejú aj na iných verejnosti dostupných priestranstvách. Hoci sú incidenty vo vozidlách mestskej hromadnej dopravy ojedinelé, DPB apeluje na cestujúcich, aby v prípade, ak sú svedkami alebo majú podozrenie z páchania akéhokoľvek protiprávneho skutku, oboznámili o tejto skutočnosti vodiča dopravného prostriedku,“ uviedol hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Jozef Vozár.

Prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II vo veci podozrenia zo spáchania trestného činu výtržníctva.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia