Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
5. januára 2024, 10:24
Čas čítania 0:37

Orgány vo vedre, srdce vedľa tela. Polícia pátra po partnerovi zavraždenej ženy z Ružinova

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Vedľa ženy ležalo vyrezané srdce, na zemi policajti našli vedro s jej orgánmi.

Polícia našla vo štvrtok 4. januára v jednom z bytov v bratislavskom Ružinove mŕtve telo ženy. Prvé informácie od polície hovorili o početných rezných ranách obete. Portál noviny.sk priniesol nové detaily, podľa ktorých je prípad ešte hrôzostrašnejší.

Orgány vo vedre, srdce vedľa tela

Vedľa tela na posteli údajne ležalo vyrezané srdce a na zemi bolo vedro s orgánmi. Žena mala rozrezané viaceré časti tela vrátane líca, stehna a hrudníka. 

Telo ženy našli policajti prikryté dekou, na ktorú niekto položil britský pas. Susedia ju identifikovali ako Patríciu. Podľa ich slov bola milá, no mala problém s alkoholom. Ďalej tvrdili, že tvorila pár s agresívnym mužom, ktorý sa jej často vyhrážal. 

Polícia po mužovi pátra

Bratislavskí policajti v súvislosti s týmto prípadom hľadajú 47-ročného Jozefa Hanuska z Bratislavy, informujú noviny.sk. O pomoc prosia aj verejnosť. Podľa TV Joj partner zavraždenej poslal príbuznej SMS, v ktorej sa jej zveril, že chce spáchať samovraždu. Polícia následne v byte našla telo Patrície.

Domov
Zdieľať
Diskusia