Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
10. januára 2024, 14:10
Čas čítania 0:29

Ikea sťahuje z predaja nebezpečnú elektroniku. Môže spôsobiť popáleniny alebo úraz elektrickým prúdom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zákazníci môžu nabíjačku vrátiť v akejkoľvek predajni obchodného domu Ikea.

Ikea sťahuje z predaja USB nabíjačku ÅSKSTORM 40 W v tmavosivej farbe. Dôvodom je nebezpečenstvo popálenia a úrazu elektronickým prúdom.

„Spoločnosť Ikea vyzýva všetkých zákazníkov, ktorí vlastnia USB nabíjačku ÅSKSTORM 40 W v tmavosivej farbe (číslo výrobku 50461193), aby ju prestali používať a kontaktovali spoločnosť Ikea so žiadosťou o vrátenie peňazí v plnej výške,“ uvádza Ikea na webe.

Na webe uvádzajú, že kábel sa môže poškodiť alebo zlomiť v dôsledku častého omotávania okolo nabíjačky alebo opakovaného ohýbania, čo môže viesť k úrazu.

„Tmavosivú USB nabíjačku ÅSKSTORM 40 W možno identifikovať podľa čísla modelu ICPSW5-40-1 na štítku na jej zadnej strane,“ uvádzajú. Nabíjačku môžu zákazníci vrátiť v ktoromkoľvek obchodnom dome Ikea, kde im vrátia peniaze v plnej sume. Doklad o kúpe nie je nutné predložiť.

IKEA
Zdroj: ikea.com
IKEA
Zdroj: ikea.com
Domov
Zdieľať
Diskusia