Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
10. januára 2024, 17:43
Čas čítania 0:37

V Bratislave hľadajú vodičov MHD, ktorých zaučia zdarma. Okrem lákavého platu ponúkajú náborový príspevok vo výške 4 000 €

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dopravný podnik Bratislava ponúka okrem náborového príspevku aj množstvo benefitov.

Dopravný podnik Bratislava hľadá nových zamestnancov na pozícii vodiča autobusu alebo trolejbusu, ale aj automechanika a autoelektrikára. Budúcich kolegov láka na mimoriadny náborový príspevok vo výške 4 000 eur, firemné benefity a kurz autoškoly na riadenie autobusu alebo trolejbusu úplne zadarmo.

Aby si sa stal vodičom, musíš mať vodičský preukaz minimálne skupiny B, aspoň 21 rokov a odbornú, zdravotnú a psychickú spôsobilosť. Všetky prehliadky ti zamestnávateľ uhradí. V prípade záujmu o pozíciu vodiča trolejbusu musíš mať minimálne 24 rokov. 

Medzi benefity patrí napríklad zľava na ročné predplatné MHD až 90 % pre zamestnancov a ich rodinných príslušníkov, odmeny pri životných a pracovných výročiach, motivačné finančné príspevky, ale aj zľavy a výhody u vybraných dodávateľov služieb. 

Dopravný podnik plánuje prijať 15 zamestnancov na pozíciu vodiča autobusu MHD s nástupným platom 1 400 až 2 000 eur v hrubom. Na pozíciu vodiča trolejbusu MHD plánuje prijať 10 zamestnancov s nástupným platom 1 700 až 2 200 eur v hrubom.

Domov
Zdieľať
Diskusia