Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
28. januára 2024, 7:47
Čas čítania 0:32

Ukradol notebook a odišiel sa s ním „hrať“ do neďalekej budovy. Polícii stačilo sledovať stopy v snehu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Polícia zistila, že muž spáchal v minulosti dva trestné činy, za ktoré ho mali v „hľadáčiku“.

V piatok 26. januára došlo v skorých ranných hodinách ku krádeži v jednej z firiem v českom meste Frýdek-Místek. Páchateľ na mieste odcudzil notebook, toner do tlačiarne a balík papierov v celkovej hodnote viac ako 200 eur. Polícia páchateľa našla podľa stôp v snehu, informuje na webe Týdeník Policie.  

Hliadka, ktorú privolal spustený alarm, nasledovala snehové šľapaje až do momentu, keď sa dostala k páchateľovi. Ten údajne sedel na schodoch v jednej z vedľajších budov a mal na kolenách otvorený notebook.

27. januára 2024, 11:11 Čas čítania 0:26 Nahá žena behala centrom Brna. Policajtov jej vysvetlenie poriadne prekvapilo Nahá žena behala centrom Brna. Policajtov jej vysvetlenie poriadne prekvapilo

Polícia mužovi skontrolovala podrážky topánok, ktoré korešpondovali s odtlačkami v snehu. Nakoniec sa ukázalo, že notebook, na ktorom sa páchateľ „hral“, pochádzal z vlámania do miestnej firmy. Policajti po zatknutí zistili, že muža majú v „hľadáčiku“ pre ďalšie dva trestné činy. Zlodej sa ku všetkým skutkom priznal a teraz mu hrozia 3 roky vo väzení.

Ilustračné foto.
Ilustračné foto. Zdroj: Myssiing on DeviantArt/Myssiing
Domov
Zdieľať
Diskusia