Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
31. januára 2024, 14:55
Čas čítania 0:32

VIDEO: Policajti zverenili video z hrozivej zrážky kamiónu a cestárov na diaľnici. Šokujúce zábery odhaľujú, prečo vodič umrel

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti vyčíslili celkové škody na takmer 50 000 eur.

Slovenská polícia zverejnila video z diaľnice D1 zachytávajúce zrážku kamionistu s cestárskym vozidlom, pri ktorej 48-ročný vodič kamiónu z Bosny a Hercegoviny prišiel o život. 

Na videu je viditeľné, že vodič kamiónu na cestárske auto vôbec nereagoval. „Nasledoval silný náraz do zadnej časti nákladného auta Mercedes Benz. Kamión s návesom nakoniec narazil aj do auta Fiat Ducato a ďalšieho auta, ktoré prerazili pravé zvodidlá a skončili mimo diaľnice,“ uvádza polícia vo svojom facebookovom statuse

Pri nehode sa zranili aj pracovníci Slovenskej správy ciest. Tí sa počas nárazu nachádzali za zvodidlami diaľnice. Mužov previezli záchranári do nemocníc a podľa polície sa budú zo zranení liečiť viac ako 7 dní.

Škody na cestárskych autách polícia odhadla na 44 000 eur a viac. Škody, ktoré spôsobila zrážka kamiónu a cestárskeho auta na zvodidlách, policajti vyčíslili na viac ako 5 000 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia