Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
6. februára 2024, 18:39
Čas čítania 0:34

Učiteľka zo Záhoria údajne obťažovala 11-ročnú žiačku. Posielala jej vraj nevhodné správy a obchytkávala ju

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prípad šokoval učiteľský zbor aj riaditeľa.

Učiteľka základnej školy z obce pri Senici údajne niekoľko týždňov obťažovala 11-ročnú žiačku. Matka dievčaťa tvrdí, že už v októbri 2023 videla v dcérinom telefóne zvláštne správy, ktoré jej vraj posielala učiteľka. Keď ju matka konfrontovala, tak sa vyhovorila na to, že dcéru iba doučuje, informuje Nový Čas

„Písala jej, že má peknú postavu. Upozornila som ju, nech jej také veci nepíše. Učiteľka odvetila, že ju len doučuje. Ale doučovanie to nebolo,“ povedala matka dievčaťa.

Celý prípad sa vystupňoval pred Vianocami. Učiteľky potvrdili, že podozrivá vždy dievča volala, aby mu dala na koleno bandáž. Podľa dievčaťa ho pritom obchytkávala a bozkávala. Matka dievčaťa celému prípadu spočiatku neverila.

Dievča podľa matky stále zle spí a bojí sa. Učiteľka celú vec poprela a rodičom povedala, že ide o hoaxy a výmysly. Podľa advokáta učiteľky je žena medzi deťmi obľúbená. Z celej situácie je šokovaný aj riaditeľ školy.

prázdna trieda
Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia