Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
8. februára 2024 o 20:30
Čas čítania 0:28

Na Slovensku pribudnú dva nové televízne kanály. Zastrešovať ich bude známy český gigant

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na Slovensko prichádzajú dve nové české televízne stanice.

Česká televízna skupina Prima začne na Slovensku vysielať nové televízne programy. Spoločnosť už požiadala Radu pre televízne a rozhlasové vysielanie o licenciu na dve nové televízne stanice, informuje portál Živé.sk.

Televízna skupina bude na Slovensku vysielať kanály s názvom Prima Cool SK a Prima Love SK. Stanice by mali byť iba slovenské verzie českých kanálov. Programy chcú distribuovať najmä pomocou internetu, no podľa českého portálu Parabola.cz nie je vylúčené, že sa objavia aj na satelite.

Aktuálne môžu Slováci relácie spoločnosti Prima pozerať na medzinárodnom kanáli Prima Plus. Zoznam staníc v Česku je však bohatší. Diváci tam môžu sledovať okrem Prima Cool a Prima Love aj Prima Zoom, Prima Max, Prima Star a Prima Show či CNN Prima News. 

prima
Zdroj: Wikimedia Commons/Jiří Matejíček
Domov
Zdieľať
Diskusia