Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. februára 2024, 9:37
Čas čítania 0:47

Tri veľké banky plánujú cez víkend dlhú odstávku služieb. Tieto služby nebudú pre klientov k dispozícii

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Banky klientov upozorňujú na veľkú odstávku.

Až tri slovenské banky hlásia, že cez víkend 17. – 18. februára plánujú odstávku svojich služieb. Klienti mBanky, Tatra banky a Raiffeisen banky sa musia pripraviť na to, že niektoré služby im pre údržbu systému nebudú fungovať niekoľko hodín.

Banka mBank ohlásila odstávku na 18. februára od 2.30 do 10.00 h. „Nedostupný bude internetbanking, mobilná aplikácia, platby kartou na internete (ak je vyžadované potvrdenie platby v mobilnej aplikácii alebo pomocou SMS), SMS, mLinka a systém žiadostí o produkty. Platby kartou na termináloch a výbery z bankomatov budú fungovať,“ napísali na webe. Viac informácií nájdeš tu.

Odstávku plánuje aj Tatra banka a Raiffeisen banka

Ďalšou bankou, ktorá plánuje odstávku, je Raiffeisen banka. V sobotu 17. februára nebudú klientom od 1.15 do 5.30 h dostupné mnohé služby. Fungovať nebude internetbanking, POS terminálov Tatra banky, mobilné aplikácie Čítačka, Google pay, Apple pay, overenie platieb prostredníctvom 3D secure a SMS a push notifikácie. 

Medzi banky, ktoré ohlásili odstávku, patrí aj Tatra banka. Odstávku plánuje od 1.15 do 5.30 h. V uvedenom čase môžu klienti zaevidovať krátkodobé výpadky služieb internetbankingu, mobilných aplikácií Čítačka, Google pay, Apple pay, SMS a push notifikácií, POS terminálov Tatra banky, overenia platieb prostredníctvom 3D secure a webových stránok banky.

platba. karta, banka
Zdroj: Unsplash/naipo.de
Domov
Zdieľať
Diskusia