Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
17. februára 2024 o 10:51
Čas čítania 0:32

VIDEO: Cestujúci v nitrianskej MHD zažili peklo, muž v autobuse sa vyhrážal so zbraňou. Spacifikovali ho až policajti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti museli zastaviť autobus a muža zatkli na kapote auta.

Cestujúci v nitrianskej MHD zažili poriadne dramatický večer. Neznámy muž sa totiž v autobuse vyhrážal so zbraňou. Spravodajsko-informačný portál Nitralive.sk na sociálnej sieti uverejnil aj video zo zásahu, ktorý sa odohral v časti Krškany.

Policajti museli zastaviť MHD linku č. 12, z ktorej vytiahli podozrivú osobu. Incident natočil jeden z okoloidúcich. Viacero policajných áut na videozázname obkolesilo autobus. Neznámu osobu zatkla skupina policajtov na kapote auta. 

Toto video rozvírilo sekciu komentárov pod príspevkom. „Nitra, to je iný level,“ napísal jeden z používateľov. Možnosť okomentovať video si nenechali ujsť ani samotní autori facebookovej stránky: „Objav mesto, zaži príbeh.“ 

V komentároch zverejnili aj ďalšie video, na ktorom celú situáciu opisuje muž za kamerou. „Ďalší policajti došli. Vyskakovali, išli voľakoho ratúvať,“ hovorí vo videu. Bližšie informácie o prípade zatiaľ nie sú známe. Video aj s komentárom svedka nájdeš nižšie:

Domov
Zdieľať
Diskusia