Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
17. februára 2024 o 17:19
Čas čítania 0:29

V Žiline predávali dievčatá na sex. U obvineného páru našli drogy a 38 000 eur v hotovosti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž a žena údajne zjednávali a získavali na vykonávanie prostitúcie najmenej štyri ženy.

Žilinskí kriminalisti obvinili z kupliarstva 35-ročného muža a 24-ročnú ženu. Tá vraj navyše páchala aj drogovú trestnú činnosť. Informovala o tom žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Kriminalisti urobili v tomto týždni šesť domových prehliadok v Žiline a Martine. Kontrolovali aj ďalšie priestory a motorové vozidlá. Zadržali dvoch ľudí, zaistili finančnú hotovosť zhruba 38 000 eur aj drogy. „Predbežným expertíznym skúmaním zo zaistených kryštalických látok bolo zistené, že predstavujú najmenej 360 bežných jednotlivých dávok pervitínu,“ konkretizovala hovorkyňa.

Obvinení ľudia údajne zjednávali a získavali na vykonávanie prostitúcie najmenej štyri ženy a vytvárali im podmienky na túto činnosť na rôznych miestach v Martine a Žiline. „Vyšetrovateľ spracoval podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvinených,“ dodala Šefčíková. Ďalšie okolnosti prípadu sú podľa polície predmetom vyšetrovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia