Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
19. februára 2024 o 17:58
Čas čítania 0:38

VIDEO: NAKA pri veľkej akcii zadržala 40-tisíc nelegálnych anabolík. Ozbrojená zásahová jednotka zadržala dvoch ľudí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

NAKA obvinila dve osoby, ktorým poštou posielali anaboliká zo zahraničia.

Národná kriminálna agentúra vykonala v spolupráci s Finančnou správou SR a so zásahovou jednotkou akciu, pri ktorej zatkli dvoch mužov obchodujúcich s nelegálnymi anabolikami. Obvinených zadržala ozbrojená zásahová jednotka a hrozí im trest 5 až 12 rokov za mrežami, informuje polícia na Facebooku. 

„Obvinení od začiatku roka 2023 až do dňa 15. 2. 2024 prostredníctvom poštových doručovateľských služieb zabezpečovali z Estónska a Litvy neoprávnený dovoz rôznych druhov látok s anabolickým alebo iným hormonálnym účinkom vo veľkom množstve. Obvinení zásielky prechovávali a následne distribuovali koncovým užívateľom,“ informujú policajti.

Pri akcii zadržali dvoch ľudí. Vykonali aj domovú prehliadku a tri prehliadky iných priestorov. Policajti zaistili 40-tisíc kusov anabolík a rôznych ďalších tabletiek, finančnú hotovosť 34-tisíc eur, kryptopeňaženku a niekoľko mobilov a USB kľúčov. 

„Obvinenie bolo vznesené proti dvom osobám, pričom na jednu osobu bol podaný podnet na vzatie do väzby, s čím sa stotožnil aj dozorujúci prokurátor a sudca pre prípravné konanie Okresného súdu Banská Bystrica 1 a obvineného vzal do väzby,“ doplnili policajti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia