Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Samuel Valent
20. februára 2024, 11:12
Čas čítania 0:27

AKTUÁLNE: Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová bude kandidovať v eurovoľbách. V relácii na RTVS ju už neuvidíme

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jej kandidatúru má strana oznámiť na tlačovej konferencii.

Moderátorka a novinárka Veronika Cifrová Ostrihoňová bude kandidovať v eurovoľbách za Progresívne Slovensko (PS). Informoval o tom RTVS. Jej kandidatúru strana oznámila na tlačovej konferencii.

Vedúca odboru komunikácie RTVS Zuzana Vicelová uviedla, že moderátorkin vstup do politiky je nezlučiteľný s jej pôsobením v RTVS, a tak na obrazovkách končí. „Vzhľadom na odchod moderátorky Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej z diskusnej relácie Silná zostava bude relácia nahradená reprízami talkshow Trochu inak s Adelou,“ uviedla.

Kandidátku PS doplní Ľubica Karvašová. Podľa predsedu hnutia Michala Šimečku patrí k popredným slovenským diplomatkám. Kandidátku bude viesť expremiér Ľudovít Ódor. Predseda PS Michal Šimečka na tlačovej konferencii prezradil, že zvyšné popredné miesta kandidátky obsadia súčasní europoslanci.

Voľby do europarlamentu sa uskutočnia 8. júna 2024.

Michal šimečka, PS
Zdroj: IG/@michalsimecka
Domov
Zdieľať
Diskusia