Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
21. februára 2024, 6:48
Čas čítania 0:31

Na západe Slovenska postavia stovky moderných bytov. Vybavené budú podzemným parkoviskom či väčšími prevádzkami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Cena bytov sa bude podľa analytika pohybovať okolo sumy 2 400 eur za štvorcový meter.

V trenčianskej mestskej časti Juh developerská spoločnosť RV3 postaví 276 bytových jednotiek. Podľa Hospodárskych novín ide o zástavbu, ktorú doplnia o občiansku vybavenosť. Súčasťou projektu budú aj väčšie obchodné prevádzky.

Nové byty postaví developer na ploche určenej na poľnohospodárske účely s rozlohou takmer 25-tisíc štvorcových metrov. Na ploche postavia päť bytových domov. Súčasťou každého z nich budú podzemné garáže so 404 parkovacími miestami a s desiatimi nadzemnými časťami.

Na ploche vznikne 276 jednoizbových až päťizbových bytov. Najväčšie zastúpenie budú mať štvorizbové byty, ktorých postavia až 216. Developer navrhuje postaviť námestie pre obyvateľov, ktorého súčasťou budú aj väčšie obchodné prevádzky.

Ceny nehnuteľností v Trenčianskom kraji rástli najmä počas pandémie koronavírusu. Výsledné sumy sa časom znižovali a stabilizovali. Cena sa podľa analytika Michala Pružinského bude pohybovať okolo sumy 2 400 eur za štvorcový meter.

Trenčín
Zdroj: RV3, s. r. o./EIA
Domov
Zdieľať
Diskusia