Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
22. februára 2024, 14:45
Čas čítania 0:29

Známa sieť čerpacích staníc rozširuje svoje pôsobenie na juhu Slovenska. Po novom natankuješ výhodne aj v týchto mestách

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodiči môžu využiť Express stanice spoločnosti Orlen v Gabčíkove a v Zlatých Klasoch.

Spoločnosť Orlen rozširuje na slovenskom trhu sieť čerpacích staníc. Vodiči môžu po novom natankovať v Gabčíkove a v Zlatých Klasoch. Nové stanice Express sú samoobslužné a zákazníci tak môžu natankovať a zaplatiť bez pomoci personálu, informuje o tom portál Topspeed.sk.

„Stále sme otvorení menším či väčším akvizíciám. Ponúkame aj rovnocennú partnerskú spoluprácu formou franšízy vrátane poradenstva súvisiaceho s prevádzkou čerpacej stanice. Prechod pod značku Orlen je totiž pre majiteľov a prevádzkovateľov čerpacích staníc veľmi atraktívny. Naše doterajšie skúsenosti ukazujú, že tržby prevádzkovateľov po prechode pod našu značku rastú,“ uvádza Marek Gieroń, konateľ spoločnosti Orlen Unipetrol Slovakia.

Spoločnosť sa v poslednom čase zameriava aj na rozšírenie siete elektronabíjacích stojanov. „Máme rozpracované prvé projekty inštalácie elektronabíjacích stojanov na vybraných čerpacích staniciach,“ povedal Marek Gieroń.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa, Orlen
Domov
Zdieľať
Diskusia