Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
1. marca 2024 o 9:40
Čas čítania 0:34

VIDEO: Slovenka zastala v strede cesty rovno pred kamiónom. Nezvyčajné správanie vysvetlila neskôr, keď zverejnili záhadné video

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Žena sa k situácii vyjadrila na Facebooku.

Na Facebooku zverejnila stránka pre šoférov video, v ktorom vodička pred kamiónom z ničoho nič zastavila svoje vozidlo a vyklonila hlavu z auta. Keď jej chcel vodič kamióna pomôcť, rýchlo odišla. 

„Zastavil som, lebo som si myslel, že pani odpadla, keďže pri otvorených dverách mala hlavu dole. Chcel som jej pomôcť a volať IZS (Integrovaný záchranný systém), avšak dvere sa zrazu rýchlo zavreli a pani odfrčala,“ informoval vodič.

K situácii sa vyjadrila aj mladá vodička, ktorá sa ospravedlnila a vysvetlila, že ju trápili tehotenské nevoľnosti. „Vôbec som si vás nevšimla a odfrčala som, aby som tam tak dlho nestála a aby do mňa niekto nepozorný nenabúral,“ vysvetlila a kamionistovi poďakovala za ochotu pomôcť jej. 

Mnohí Slováci v komentároch pod videom pochválili šoféra za to, že chcel mladej žene pomôcť. „Hlavne, že je pani v poriadku, a vďaka patrí pozornému kamionistovi,“ okomentovala video Božena.

Domov
Zdieľať
Diskusia