Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
1. marca 2024, 13:09
Čas čítania 0:33

Lucia Ďuriš Nicholsonová v politike končí. Tvrdí, že Slovensku nerozumie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Informovala o tom na Facebooku.

Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová v politike končí. Informovala o tom na Facebooku. „Už neviem reprezentovať krajinu, ktorej som prestala rozumieť. A už nevládzem byť terčom arzenálu bezbrehej nenávisti mizogýnnych úchylákov, ktorú mi štrnásť rokov nalievajú do slov ako každodenný facebookový koktail,“ napísala v statuse.

Ďuriš Nicholsonová tvrdí, že jej denne chodia nenávistné správy a že sa bojí, že raz ohrozia ju aj jej rodinu. „Nechcem, aby sa v tej nenávisti utopili moje deti, ktoré nosia moje meno. Nechcem, aby nízky svet tradičných hodnôt, rusofilstva, násilia a mužskej hrubosti zaodetej do folklórneho úboru oblizoval moju 15-ročnú dcéru, z ktorej za hranicami rastie sebavedomá mladá dáma,“ píše.

Europoslankyňa tvrdí, že 1,3 milióna Slovákov volilo ruských trollov a slušní ľudia sa v uliciach nedokážu spojiť. „Tá tichá časť Slovenska, ktorá mlčí, keď by mala kričať. Tá slušná časť, ktorá sa nevie zomknúť,“ dodala.

Domov
Zdieľať
Diskusia