Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
3. marca 2024, 15:25
Čas čítania 0:32

Odrezal si obidve nohy, aby od poisťovne získal peniaze. Prefíkaný podvod odhalili policajti

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Podvodník, ktorý chcel oklamať úrady, nakoniec do basy nešiel.

Muž z amerického mesta Willow Springs, ktoré sa nachádza v štáte Missouri, si odrezal obe končatiny. Polícii tvrdil, že mu ich odťala poľnohospodárska technika. Úrady po niekoľkých mesiacoch zistili, že mu ich odsekol zaplatený komplic sekerou, informuje o tom Springfield News Reader.

60-ročný muž, ktorý mal obe chodidlá ochrnuté, mal po príchode záchranných zložiek na nohách škrtidlá a odrezané časti sa nikomu nepodarili nájsť. Rany boli podľa poručíka Toreyho Thompsona príliš čisté na to, aby ich odrezala technika stroja.

O pár dní stratené končatiny našli. „Pár dní nato nám zavolali, že ich príbuzný našiel vo vedre zakrytom pneumatikami, tak sme išli po ne,“ povedal poručík Thompson.

Podvodník, ktorý chcel oklamať úrady, nakoniec neskončil vo väzení. Dôvodom je to, že nepodal žiadosť o odškodnenie v poisťovni. Policajti proti nemu nevzniesli obvinenie za zneužitie policajných a záchranárskych zložiek.

vozíčkar, vozík, HENDIKEP
Zdroj: PxHere/na voľné použitie
Domov
Zdieľať
Diskusia