Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
4. marca 2024, 20:33
Čas čítania 0:42

Zvažuješ kúpu domu? Štát predáva nehnuteľnosť s pozemkami len za 60-tisíc eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V najnovšej ponuke sa Okresný úrad Košice snaží predať dom s pozemkami a so záhradou.

Okresný úrad Košice zverejnil v Registri ponúkaného majetku štátu výhodnú ponuku. Záujemcom ponúka rodinný dom s pozemkami v obci Lúčky, ktorá sa nachádza v okrese Michalovce. Výsledná suma sa pohybuje vo výške 58 730 eur.

Nehnuteľnosť sa nachádza už v treťom kole vyhlásenia elektronickej aukcie na predaj prebytočného nehnuteľného majetku štátu, v ktorom je primeraná cena určená na základe znaleckého posudku znížená o 30 percent. 

Potenciálnych kupcov láka na rodinný dom s nepravidelným obdĺžnikovým pôdorysom, ktorý sa nachádza pri hlavnej dopravnej tepne od mesta Michalovce na trase do mesta Sobrance. Dom z roku 1963 je zanedbaný a na nehnuteľnosti nebola dlhodobo vykonávaná údržba.

Súčasťou ceny sú aj tri pozemky. Dva sú označené ako zastavaná plocha a nádvorie s výmerou 405 a 417 štvorcových metrov. Za takmer 60-tisíc budúci vlastník získa aj záhradu s výmerou 4 596 štvorcových metrov, prístrešok a kopanú studňu.

V prípade záujmu treba správcovi majetku doručiť písomnú žiadosť do 10. apríla a zaplatiť zábezpeku vo výške 5-tisíc eur v spomínanej lehote. 

Ak ťa nehnuteľnosť zaujala, viac informácií sa o nej dočítaš na tomto odkaze.

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Ministerstvo financií SR
Domov
Zdieľať
Diskusia